1

Téma: MÚK s II/101

Tak podle Kasmeho fotek to vypadá, že 512 se nám konečně začíná ve velkém stylu rozjíždět, tak nebude od věci mít na to i zde téma. Jen chci poděkovat za fotky a upřesnit si jednu věc.

Podle mě dostupných informací na 512 žádná MÚK s II/101 v těchto místech nebude. R1 bude II/101 jen podcházet. V určitých materiálech jsem tam také viděl zakreslený sjezd, ale nejsem si teď 100% jist, jak je to ve stavebním povolení, které jsem ještě neměl čas projít...

Já bych tam tu veřejnou MÚK vzhledem k blízkému křížení s D1 nepreferoval, možná dobře že tam není. Ev. by se na ní mohla postavit rezerva pro případ, že by to uzel R1xD1xII/101 u Modletic nezvládal a kolony před kruháčem se měli táhnout až do kolektorů, tak jako nyní už stávají denně na D1...

2

Re: MÚK s II/101

moje chyba sad v galerii opraveno

bude tam jen neveřejný výjezd...

V určité fázi výstavby (stavba nového mostu na II/101 přes D1) bude převedena doprava na hotovou rampu MÚK D1 (Brno - 512) dále po hlavní trase a nájezd zpět na II/101 bude v těchto místech...

Navštivte také naší kamarádku Blanku a kamery na ni hledící...

3

Re: MÚK s II/101

To každopádně neměla být výtka, jen jsem se chtěl ujistit, jak to tedy doopravdy bude, protože SP na 512 jsem si ještě neměl čas ani stáhnout natož pročíst...

Řešení postavením neveřejného sjezdu mě přijde jako poměrně dobré, protože v případě, že by se ukázalo, že nestíhá ta složená MÚK R1xD1xII/101, může se provoz z 512 na II/101 hnát tudy. Ev. to pomůže při nějakém kolapsu na R1xD1, kdy tudy bude moci být odkláněna doprava.

to Kasme: popsané řešení výstavby mostu na II/101 přes D1 se zdá býti logické... Už se těším na ten stavební fofr, jenom aby to neodflákli.